Find en tandlæge i din studieby

Tandlæge placeret i en af de store studiebyer 

Skal du snart til tandlæge? 

Plager samvittigheden dig over, at det er ved at være for længe siden, du sidst har været ved tandlægen? Er der ikke plads i SU-budgettet, eller har du stadig tandlæge i den by, du boede i før din studietid? Der kan være mange årsager til, hvorfor man forsømmer sine tandlægebesøg, men afstanden til sin tandlæge, mener vi ikke, bør være én af dem. Netop derfor ser vi også mange fordele i at have en tandlæge, der er centralt placeret, så det aldrig er transporten eller afstanden, der gør det besværligt at skulle til tandlæge.  

Fordele ved at have din tandlæge centralt placeret 

Der er mange fordele ved at have sin tandlæge placeret tæt på, hvor man har sin daglige gang, skulle uheldet nu en dag være ude, og man pludselig har brug for akut behandling af sine tænder. 

Det er fedt at have en tandlæge, der er beliggende i centrum af byen, så der er nemt og hurtigt at komme til sin tandlægetid, og det særligt, hvis man er studerende og i forvejen har det meste af sin dagligdag inde i byen. I storbyer bruger de fleste cykel eller offentlige transportmidler til at komme rundt, og derfor er det også smart at have sin tandlæge i centrum, hvor det er nemt at komme til.  

Tandlæge i en af de store studiebyer 

Er du studerende og leder du efter en ny tandlæge i én af de store studiebyer, er der mange gode forslag. Find en tandlæge i Odense, der er beliggende centralt i byen og drop undskyldningerne for, hvorfor du ikke får bestilt en tid til et tandtjek.