Gode råd om skilte layout

Skilte er en oplagt mulighed for at reklamere for din virksomhed. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er dog nogle få overvejelser, som er gode at have med, når du skal designe et skilt til din virksomhed. For at få det bedst mulige resultat af din markedsføring kan det være en god ide at du overvejer, hvilket budskab, du vil sende med dit skilt. Det er vigtigt, at skiltet passer til virksomhedens stil og værdier, så kunderne får et godt første indtryk.

Genkendelighed og harmoni

Det er en fordel, når du skal designe et skilt, at skiltet er genkendeligt og letlæseligt for læseren. Skrift eller billeder skal være tydelige, og det skal kunne gøre et godt og overskueligt indtryk, selv når læseren kun har opmærksomhed på skiltet i et halvt sekund. Samtidig er det også essentielt, at der er harmoni mellem skiltet og omgivelserne. Skiltet må ikke falde helt i med omgivelserne, men må heller ikke skille sig for meget ud. Det er en svær balancegang, men den rigtige placering og design kan gøre hele forskellen.

Som det sidste skal du huske på at gøre dit skilt simpelt og forståeligt ved et hurtigt øjekast. Kontakt 30’eren og hør mere om at få skilte til Randers.