Har du en jydekrog, skal du selvfølgelig også have en trailer

Og du behøver ikke være hårdkogt jyde for at have hverken jydekrog eller behovet for en trailer. Det er nemlig fælles for alle, at der er ikke noget mere irriterende, når du skal bruge en trailer, og du har glemt at reservere en ved dit nærmeste trailerudlejningssted, og alle trailere er udlejet. Det haveaffald kører jo ikke sig selv på genbrugsstationen, og flyttelæsset forsvinder heller ikke på magisk vis hen til den nye adresse. Derfor kan det være en god idé at overveje, om du for fremtiden gerne vil undgå sådanne irriterende situationer og bare bør købe din egen trailer – eller købe i fællesskab med din søde nabo måske.

Hvornår kan du have behov for en trailer?

Det er ikke kun i situationer, hvor du skal flytte eller have smidt haveaffald på genbrugsstationen, du kan have brug for en trailer. Hvis du har en fritidsinteresse, der involverer vandsport eller motorsport, er det også essentielt, at du kan transportere din last fra a til b. Det gælder også, hvis du har en hest, så bør du også kunne transportere den frem og tilbage fra diverse stævner. Men det er ikke kun privatpersoner, der har glæde af en trailer. I mange erhverv er trailere også et uundværligt redskab til transport af maskiner, byggeaffald eller lignende.   

Vælg en trailer fra Brenderup

Brenderup trailere har et stort udvalg af alverdens trailere, der bl.a. tæller:

  • Store og små trailere
  • Trailere med netsider
  • Trailere med bagtipper
  • Hestetrailere
  • Bådtrailere
  • Kano/kajaktrailere
  • MC-trailere m.m.

Brenderup har produceret trailere siden 1952 og er kendetegnet ved at leve trailere, der holder i mange år, da de er lavet af holdbare materialer, har en slidstærk konstruktion og stor modstandsdygtighed. En Brenderup trailer er altså et engangskøb, du ikke vil komme til at fortryde.