Rene ruder kræver en ekspert

Et vindue skal helst være rent – ellers kan man ikke se ordentligt igennem glasset. Det er derfor en god fordel, at jeres virksomhed eller lejlighedskompleks har brug for professionel hjælp med vinduespudsning. Vi vil her præsentere en virksomhed, som både har mange års erfaring og tilbyder særlige ydelser, som vil gøre opgaven mere effektiv. Den hedder DA Service og kan hjælpe dig, hvis du bor i Århus eller omegn. 

Rent vand til rene ruder 

Når man pudser ruder, kan kalk og mineraler være en hyppig årsag til, at dine ruder hurtigere vil opleve fugt og pletter. Derfor er det en fordel at bruge mineralfrit vand. Det er netop, hvad DA Service er opmærksomme på, når de pudser vinduer for virksomheder. De anvender et rentvandsanlæg uden behov for kemikalier, så vandet bliver renere og ikke skader miljøet samtidig. Dette vand bruger de sammen med deres udstyr, som rækker lidt længere; de kan nemlig arbejde i op til 18 meters højde, så du kan være tryg ved, at alle dine vinduer bliver taget, når du ringer efter DA Service. 

Gør det nemt – få en jævnlig pudsning 

Hos DA Service kan vinduespudsning blive en automatisk begivenhed. De tilbyder nemlig en særlig abonnementsaftale, så din virksomhed ikke behøver være opmærksom på, om det er på tide, at vinduer skal have en tur, eller om det godt kan vente. Hvis du tegner et abonnement, kommer DA Service regelmæssigt og sørger for, at dine ruder altid er rene. Det bliver taget ud af dine hænder, og abonnementet kan struktureres således, at det passer med behov og økonomi. De er professionelle, så de har nok en god ide om, hvor ofte man skal pudse vinduer – medmindre du selv er ekspert i rengøring, så kan de fungere som sparringspartnere. 

DA Service er lokaliseret i Århus, så hvis du har brug for en Vinduespudser i Århus og omegn, kan du kontakte DA Service. De vil sørge for et tilbud, som både er til at betale og sikrer, at dine vinduer og din virksomhed kommer til at stråle.