Renovering eller nyt tag?

Taget er en af de mest udsatte dele på huset, og derfor er det vigtigt, at taget er både modstandsdygtigt og fungerer optimalt, så det kan holde tæt og beskytte resten af huset. Fungerer taget ikke som det skal, er det bare at få gjort noget ved det i en fart. Men hvad skal der gøres? Skal du vælge en renovering af taget eller helt nyt tag?

Overvej dit budget

Inden du beslutter dig for, om du skal have en tagrenovering eller et helt nyt tag, er det en god ide, at du overvejer dit budget. Et nyt tag er ofte dyrere, men på længere sigt er det en god investering, da det vil øge værdien på dit hus.

Gør-det-selv eller professionel hjælp til nyt tag

Uanset om du vælger en renovering eller et helt nyt tag, skal du finde ud af, om det skal være gør-det-selv, eller om du skal have en professionel til at hjælpe. I princippet er det muligt at lægge det nye tag selv, eller stå for en renovering, men det anbefales ikke.

Du vil få et flottere og mere holdbart resultat med hjælp fra professionelle fagmænd. Skal du have nyt tag i vejle eller omegn, står Vestergaard og Lauridsen Tømrerfirma altid klar til at hjælpe. De er specialister i tag, og de kan stå for både nyt tag eller en tagrenovering. Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning for dig, står de ligeledes klar med et par gode råd, så du kan få den bedste løsning.