Sådan vælger du et godt autoværksted

Hvis du lige er flyttet, kan det meget vel være, at du er på udkig efter et godt autoværksted. Hvis du gerne vil træffe den bedste beslutning i forhold til værksted, kan det være ideelt at vælge et lokalt værksted i nærheden af din bopæl.

Vælg et autoværksted i nærheden

Selvom der forhåbentlig ikke er tale om kontakt ofte mellem dig og dit autoværksted, er det alligevel en god ide at have en god, professionel relation til dit lokale værksted. Hvis dit værksted netop kender dig og din bil, kan din mekaniker yde en mere målrettet service til dig, da han ved, hvad du gerne vil have. Derudover er det meget fordelagtigt, hvis bilen slet ikke kan køre, hvorved det er lettere at få den transporteret til værkstedet.

Er der fast pris eller timepris?

Det kan være meget forskellige fra værksted til værksted, hvilken form for afregning der anvendes. Hvis der anvendes fast pris, kan du komme ud for at betale en høj pris for en ydelse, der ikke tog lang tid for mekanikeren. Dog ved du præcis, hvad prisen er, når der skal betales.

Hvis det er timepris, afregnes der ud fra, hvor mange timer mekanikeren har brugt på en opgave, hvorfor prisen er mere usikker ved den form for afregning.