Få piftet rummet op med en flot kommode

Hvordan vælger du en ny kommode?

Når du bevæger dig ind i et nyt rum, kræver det ikke særligt langt tid, før du har scannet rummet og fået et overordnet indtryk af det. Derfor afspejler dit valg af møbler din æstetiske sans, og en sikker klassiker i møbelverden er kommoden, som altid gør et flot indtryk. Når du vælger en kommode, vælger du nemlig ud fra funktionalitet og design: der er altså et hav er muligheder for både at udtrykke dine stilistiske præferencer, mens du har et sikkert og funktionelt møbel.

Hvilket rum skal kommoden stå i?

Inden du overhovedet sætter øjnene på en ny kommode og tænker, at den er det rette valg, så bør du tage stilling til rummet, hvor kommoden skal befinde sig. Langt de fleste stiller den på soveværelset, men der sågar ingen begrænsninger! Du kan sagtens stille en i entréen, stuen eller badeværelset – kun fantasien sætter grænser. Når du ved, hvor du vil stille kommoden, og ved, hvad du vil bruge den til, så kan du begynde at overveje kommodens design. Hvordan passer den ind i rummet? Hvordan harmonerer designet sig med resten af rummet? Hvilken størrelse skal kommoden have? Når du har disse ting på plads, er du godt på vej til at finde den rette kommode.

Store og små kommoder

Når du ved, hvor du vil stille kommoden, så har du nok også en ide om, hvor stor kommoden skal være. Har du masser af plads på soveværelset og vil benytte kommoden til opbevaring af tøj, så er det oplagt at vælge en større kommode. Det kan også være, at det bare skal være en fin medium kommode i stuen, hvori du kan opbevare sager som brætspil, dvd-pakker, computerspil etc. Eller skal den være på badeværelset, så er en lille kommode nok løsningen, hvor du kan opbevare dit essentielle badeværelsesgrej! Alt taget i betragtning, så er en ting sikkert: en flot kommode kan sågar pifte rummet op!