Regnskab i udviklingslandene

Regnskab er en tjeneste, der, uanset hvor du er i verden, bruges og praktiseres hver dag. Det faktum, at uanset hvor du er, betyder det, at der er hundredvis af lande, der bruger bogføring på en eller anden måde. Med hensyn til mit emne, har jeg besluttet at fokusere på udviklingslandene, og hvordan de bruger regnskab. Med hensyn til udviklingslandene vil jeg senere fokusere på Libyen og Indonesien i mindre målestok.

Her i USA og Danmark, hvor vi er nogle af de mest udviklede lande i verden, er vores regnskabspraksis og standarder dybt forankret. Men i andre lande, som ikke er så udviklede, er det ikke så let at fastsætte standarder. De fleste virksomheder i verden har brugt GAAP, men dem, der ikke bruger GAAP er det globale problem med regnskabsmæssige inkonsistens. Retningen af regnskabssystemet, den fase af den økonomiske udvikling, sociale faktorer, uddannelse, kultur, retssystemet, politik og åbenhed på ydersiden, i høj grad påvirker den måde, hvorpå et landbruger bogføring. Da et udviklingsland kæmper med de fleste af disse faktorer, kan det let afgøres, at dets regnskabsprocedurer er negativt påvirket.

Spar på udgifterne – Regnskab, overblik og telefonabonnementer

Når du sider med regnskabet har du en godt overblik over dine udgifter, så du kan se, om der evt. kan spares på noget nogen steder. Mange har ofte for store udgifter til telefoni, så kig nøje på dine udgifter til telefoni og sammenlign telefonabonnementer på denne side.