Har du problemer med hørelsen?

Problemer med nedsat hørelse?

Nedsat hørelse er på ingen måde ualmindeligt i Danmark, selvom det for mange måske er delvist uopdaget eller ubehandlet gennem et hørecenter. Ofte kan det i højere grad være tydeligt eller problematisk for de pårørende, hvis du eller en anden i familien har problemer med høretab.

Hvad skyldes nedsat hørelse overhovedet? Der kan være mange årsager til, at du på et tidspunkt i livet bliver ramt af høretab, og det kan ramme mange forskellige aldersgrupper. Gængse årsager som et barns hyppige mellemørebetændelser, øreoperationer, støjskader eller diabetes ses på tværs af aldersgrupper og kan derfor somme tider komme som noget af en overraskelse.

Få hjælp på et hørecenter

Selvom høreapparater for de fleste er forbundet med noget kun ældre mennesker går med, og at det derfor kan være en smule svært at acceptere, kan det ikke desto mindre være livsforandrende at få den hjælp, man behøver fra et hørecenter. Desuden er de fleste høreapparater, der laves i dag, enormt diskrete, så både du og andre vil hurtigt undgå at lægge mærke til dem. Derfor er der også hjælp at hente, hvis du selv har udfordringer med hørelsen. Har du problemer med høretab, kan du kontakte et hørecenter i Roskilde og få hjælp og rådgivning i, hvad der bedst vil hjælpe dig. På et hørecenter er det muligt at få testet sin hørelse, samt at afprøve forskellige typer af høreapparater, så du er sikker på at ende med de rigtige.