Sådan fjerner du hvepsebo

Generet af hvepse? Fjern hvepseboet

Hvis du er generet af summende hvepse og frygter, at du til enhver tid kan blive stukket, så må du finde frem til hvepseboet, så det kan blive fjernet. Det nytter ikke bare at slå en hveps ihjel, når du ser den. Du skal finde dens bo, hvis du altså har mistanke om, at det er på din ejendom. Et hvepsebo og hveps generelt er virkeligt den værste gæst til en hver grillaften. Derfor er det helt naturligt, at du vil af med hvepseboet, så snart du finder det, hvis det er i din have.  

Gode råd til at fjerne hvepsebo

  1. Du kan fjerne hvepseboet ved at putte en affaldssæk rundt om det og så pille det ned på den måde. Det kræver, at du har det rette udstyr på såsom handsker, en tyk trøje og noget om halsen.
  2. Insektgift kan du også sprøjte ind i boet, så hvepsene dør. Bagefter kan du så også stille fjerne boet med en affaldssæk.
  3. Har du ikke kunne finde frem til hvepseboet, kan du lave sukkerfælder. De laves ved at hælde saftevand i flasker uden låg, så hvepsene kan komme ned i flasken til saften og til sidst drukne.    

Få hjælp til fjernelse af hvepsebo

Det kan være farligt selv at fjerne et hvepsebo. Hvepsene kan nemlig godt blive meget aggressive, når de kan mærke, at der er farer på færre. Desuden er det også farligt selv at fjerne hvepseboet, når man ikke har prøvet det før, og ikke ved hvordan man gør det ordentligt. Derfor kan det godt betale sig at få en professionel til at hjælpe med at fjerne hvepseboet. Det vil både betyde, at du undgår at blive stukket af aggressive hvepse. Men det betyder også, at hvepsene kan blive fjernet på en human måde, hvor de ikke skal lide.